facebook tracking

Ett växande intresse som har blivit till en livsstil

Carl-Gustav Widerström studerar Sales B2B vid IHM Business School i Stockholm och genomför en praktikperiod på 10 veckor hos Audi Sverige. Hans intresse för bilbranschen väcktes av en tillfällighet när han 2014 flyttade hem från Schweiz och lade innebandykarriären på hyllan.

Tidigare har Carl-Gustav arbetat som försäljare för Audi hos Atteviks Personvagnar AB i Växjö, men efter några år var det dags att ta steget vidare. Han påbörjade studier för att utveckla sin kunskap inom försäljning med inriktning B2B.

– Jag hoppas att min praktikperiod mynnar ut i att jag får en bättre inblick kring arbetet på  Audis huvudkontor och att jag får en större inblick hur Audi jobbar med B2B i anslutning till återförsäljarna i landet säger Carl-Gustav.

Han har blivit tilldelad två specifika uppgifter, bland annat ska han vara med i processen för att utveckla ett koncept för Fleet Sales Sverige under namnet “Business by Audi”. Samt att han ska besöka Audis återförsäljare runt om i Sverige för att undersöka hur Audi kan utveckla konceptet “Used cars”.

– Det var ett naturligt val att söka praktik hos Audi. Jag brinner verkligen för Audi och det har växt till ett intresse hos mig. De besitter ett fantastiskt driv och deras satsning på elbilar sticker ut i branschen, avslutar Carl-Gustav.

 

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor